Lumea noastră nu va mai fi niciodată cum a fost

Benjamin Chamuel – Interviu cu Sabine Sangitar (Revista Chamuel nr. 24)

Benjamin Chamuel: Sunt bucuros că vom realiza un interviu din nou! Mulțumesc pentru timpul acordat!

Sabine Sangitar: Da, cu plăcere.

Benjamin Chamuel: Pregătindu-mă pentru interviul nostru am observat că mulți cititori se bucură și așteaptă astfel de informații. Sunt timpuri foarte interesante! Cred că toți cei care vor citi acest interviu vor înțelege mai multe din ceea ce ne vei spune – așa în mod privat, doar între noi… 🙂

Poate dorești să începi prin a ne introduce în evenimentele energetice din prezent care au loc în Univers?

Sabine Sangitar: Evenimentele energetice din Univers sunt diferite de evenimentele energetice ale lui Lady Shyenna – este o mare diferență. Lady Shyenna, cu întreaga ei conștiință, poartă ceva diferit și trece printr-un proces complet diferit față de procesul care are loc în Univers.

În Univers a avut loc o explozie primordială – așa aș numi-o. Nu vreau să vă plictisesc cu explicații despre viteza luminii –când a avut loc această explozie în Univers și când a ajuns la noi, nu este important. Este important că s-a întâmplat! Ca rezultat, Universul nostru a atras lumina Nyoonică. Este nevoie de lumina Nyoonică, de energia Nyoonică pentru a aduce Planeta noastră înapoi acasă, în liniile divine magnetice. Lumina Nyoonică are o mare însemnătate pentru noi și vom vorbi despre ea puțin mai târziu.

Mai întâi a fost important pentru Univers ca o rețea planetară să fie creată din nou, să fie mai puternică în energiile magnetice de atracție care au puterea de a transmite ultimul impuls de care are nevoie Lady Shyenna (prin lumina Nyoonică).

Benjamin Chamuel: Aceasta este acum a treia rețea din jurul Planetei noastre, nu-i așa?

Sabine Sangitar: Da. Îți poți imagina în felul următor și voi începe din nou cu Big Bang-ul. Pentru o mai bună înțelegere, ne întoarcem la ceea ce s-a întâmplat atunci când Yoah’Toh s-a rupt de legătura de iubire cu Dumnezeu, atunci când toate Planetele pe care Yoah’Toh le-a întâlnit în căderea sa, au intrat în dualitate deoarece au părăsit liniile divine magnetice. Luminile magnetice au fost chemate și ele nu au altceva de realizat în acest Univers decât să… (o scurtă pauză) Ele stau pe aceste brațe ale Galaxiei și susțin întregul Univers cu energie magnetică. Ele au venit la noi. Majoritatea oamenilor le cunosc ca fiind Grupul Elias sau Kryon, energia iubirii magnetice cu care rețeaua a fost țesută pentru ca Planetele să nu cadă și mai adânc în dualitate. Aceste lumini au putut rămâne în Universul nostru doar fuzionând împreună. Așa că s-au format anumite sunete cum este Kryon. Multe energii s-au împletit și s-au îmbinat dar nu a fost suficient. Rețeaua nu a avut suficientă putere pentru toate Planetele. Avea puterea de a menține energia dar nu de a o întoarce înapoi. Nu s-a permis o intervenție, nu s-a permis trimiterea unei a doua cereri pentru luminile magnetice sau energiile magnetice de care am fi avut nevoie pentru a aduce Planetele înapoi. Ar fi fost o intervenție și o manipulare masivă și nu s-a permis acest lucru.

Datorită acestei explozii primordiale care a avut loc acum, când două lumini asemănătoare stelelor au fuzionat, această lumină primordială a fost practic parțial transferată nouă din alt Univers. Ne referim la ea ca la o lumină primordială deoarece poartă mai multă informație. Este ceva foarte puternic faptul că rețeaua care este re-țesută acum, se conectează cu cea existentă și acest lucru va oferi, în cele din urmă, impulsul de care are nevoie Planeta noastră pentru a se întoarce în liniile divine. Bineînțeles că acest lucru are un efect asupra lui Lady Shyenna! Lumina Nyoonică, această energie Nyoonică are cel mai intens efect asupra noastră, asupra oamenilor, asupra Planetei noastre, asupra lui Quin’Taas. Nu putem aprecia încă ce face această energie pentru noi deoarece este o energie primordială.

Benjamin Chamuel: Și ce este o energie primordială?

Sabine Sangitar: Pentru a explica o energie primordială trebuie să intru mai mult în fizic. O energie primordială este recunoscută prin viteza luminii – adică în funcție de calea pe care lumina călătorește – cu cât durează mai mult, cu atât mai multă informație poartă. Este dificil să primești anumite informații. După o anumită limită, este dificil să chemi anumite informații. Aceasta este numită energia primordială deoarece energiile sunt programate aici să poarte ”înțelepciunea lui Dumnezeu”. Încerc să explic prin cuvinte umane și numele nu este tocmai corect dar nu știu cum să o denumesc altfel. O energie primordială poartă înțelepciunea lui Dumnezeu. Până acum nu s-a mai întâmplat ca o energie primordială să aducă informații așa cum este acum în Noile Timpuri. Este ceva complet nou!

Benjamin Chamuel: Deci această energie primordială vine dintr-un alt univers?

Sabine Sangitar: Da dar nu contează, deoarece Dumnezeu este același peste tot. Acest lucru înseamnă că informațiile primordiale sunt aceleași în fiecare Univers. Este cu adevărat special faptul că lumina Nyoonică nu este doar o energie magnetică ci și una primordială!

Este ceva incredibil de puternic, bineînțeles, și cred că oamenii observă acest lucru. Pot apărea diferite efecte, fie vă simțiți foarte somnoroși și dormiți mult și bine dar poate fi și foarte energetică. Depinde de modul în care absorbiți sau unde absorbiți lumina Nyoonică. Oamenii o pot absorbi într-un mod destul de limitat – o parte foarte mică – deoarece pentru a o putea absorbi, este nevoie de deschideri. Nu puteți să stați pur și simplu și să spuneți: ”Lumină Nyoonică, intră în corpul meu de lumină!”. Nu este posibil astfel. O parte din lumina Nyoonică ce este adusă lui Lady Shyenna radiază și spre oameni și este perceptibilă, cred că toată lumea o poate simți chiar dacă nu vă dați seama ce este.

Benjamin Chamuel: Lumina Nyoonică vine din Quadril 5, nu-i așa?

Sabine Sangitar: Da, așa este. Și lumina Nyoonică trebuie și ea să fuzioneze pentru a rămâne în universul nostru și s-a conectat cu Semințele Stelare. În plus, Lumina Nyoonică, energia primordială Nyoonică, este o energie minunată din care sunt extrase multe alte energii care sunt astfel aduse la viață. Sunt incluse aici energiile maestre Weiadeene și purtătorii grației luminii Nyoonice. Asta se întâmplă în prezent.

Benjamin Chamuel: Și care sunt funcțiile acestor energii maestre Weiadeene, a demnitarilor și purtătorilor de grație Nyoonici care deja au fost menționați în Pași?

Sabine Sangitar: Nu pot dezvălui complet. Ei trebuie mai întâi să fie pe deplin fuzionați pentru ca, câmpul lor de activitate să devină clar. Îți pot spune doar aproximativ că energiile maestre Weiadeene vor ajuta structura noastră pentru a putea călători cu Merkaba. Purtători grației Nyoonici sunt mult mai preocupați cu restructurarea celulelor. Sunt energii înalt vindecătoare. Iar demnitarii colectează energiile Miracolelor Aurii.

Benjamin Chamuel: Incitant! Voi reveni asupra Miracolelor Aurii mai târziu. Ne poți spune mai multe despre acele 546 de momente care au făcut posibilă sosirea noii energii?

Sabine Sangitar: Toți cei care au fost aproape de mult timp, știu că lumea spirituală a vorbit mulți ani că Noile Timpuri vor sosi și că Quin’Taas se va deschide. În foarte mulți Pași s-au realizat multe călătorii cu aspectelke în câmpul Quin’Taas și Noua Lume a fost manifestată în special în Pașii Sol’A’Vana.Toți au așteptat, în felul lor, acest proces care va cuprinde o transformare majoră. Cred că toți, inclusiv eu, cu toții am avut propriile noastre idei despre cum se va întâmpla. Cred că majoritatea dintre voi s-a gândit că va sosi o mare transformare și totul va colapsa, că ne vom trezi într-o dimineață și Quin’Taas va fi prezent pur și simplu. Era o posibilitate în cazul în care marea transformare ar fi fost diferită. Dar ar fi fost păcat deoarece chiar dacă perioada de tranziție aduce multe provocări, are și foarte multe lucruri frumoase și multe alte procese de care încă avem nevoie pentru Quin’Taas. O asemenea transformare ar fi avut loc prea repede și Lady Shyenna a știut acest lucru. Ea știe că multe, multe ființe vii nu sunt încă pregătite să trăiască în Noua Lume.

Și acum a sosit acest virus care i-a determinat pe toți, la nivel global, să reflecteze și acest lucru contează. A fost nevoie ca întregul glob să fie afectat. Toți cei care mă cunosc știu că am o profundă compasiune față de toți cei care sunt afectați, mulți și-au pierdut viața, mulți și-au pierdut slujba și multe altele. Dar atunci când vezi dintr-un punct de vedere mai înalt, nu despre acestea este vorba. Important este că ceva s-a întâmplat, ceva ce a adus Planeta noastră, toți oamenii împreună și ne-a arătat că nimic nu va mai fi așa cum a fost înainte – și acest lucru a trebuit să fie la nivel global. Mereu a fost clar pentru mine – așa cum a spus și lumea spirituală mereu – faptul că o transformare globală trebuie să apară. Nu era suficient dacă se întâmpla ceva în Haiti sau în New York, trebuia să fie la nivel global. De asemenea, nu este important – așa cum mulți și-au imaginat – ca Quin’Taas să apară imediat. A fost nevoie ca toți cei afectați – la fel cum a fost în Atlantida – să genereze multă compasiune și iubire pentru vecini, pentru alte țări, pentru ei, pentru soț, soție sau pentru Lady Shyenna – indiferent pentru cine sau pentru ce, a fost nevoie să fie creată atât de multă compasiune și iubire pentru a se crea o anumită expansiune energetică astfel ca lumea spirituală să poată interveni și să lase să curgă lumina din Quin’Taas. Și momente ca acestea au avut loc de 546 de ori până acum. Ar fi fost suficient dacă această compasiune și iubire ar fi fost expansionată de 144 de ori pentru ca lumea spirituală să aducă această energie, și optim ar fi fost de 1728 de ori 🙂

Benjamin Chamuel: A existat impulsul de 546 de ori de care era nevoie în întregul colectiv?

Sabine Sangitar: Da. Dacă aș folosi procente aș putea spune că peste 60% din toți oamenii au fost în iubire și compasiune. Acest lucru a autorizat lumea spirituală să deschidă energia din Quin’Taas – și acest lucru continuă și acum. Dacă aș întreba astăzi, ar fi de 620 de ori sau chiar mai mult.

Trebuie să fie peste 60%, deci peste 60% dintre oameni să își expansioneze iubirea și compasiunea față de cei care se află într-o conștiință mai joasă…

Benjamin Chamuel: Vor mai fi și alte efecte secundare în urma sosirii luminii Nyoonice?

Sabine Sangitar: Da, destul de multe. Dar acum Lumina Nyoonică este importantă și cele deja menționate, cum sunt energiile maestre Weiadeene. Dacă voi numi prea multe acum, aș crea confuzie. Toate vor fi menționate în Pași și în transmisiile lunare puțin câte puțin – cum a fost și cu lumina Prosonodo sau Ana’Anaraa – pentru a putea fi ancorate. Orice altceva nu ar avea sens în prezent dar da, sunt mult mai multe.

Benjamin Chamuel:Ce înseamnă pentru noi, în mod personal, atunci când lumina Nyoonică intră în noi?

Sabine Sangitar: Voi descrie prin cuvinte umane pentru că este mai ușor. Atunci când Lumina Nyoonică pătrunde în noi, dacă pătrunde cu adevărat în toate nivelele (spiritual, mental, emoțional și fizic) atunci ne putem imagina că suntem pregătiți, la fel cun este Lady Shyenna. Oamenii care poartă Noua Conștiință, cei care au fost pregătiți la fel ca noi, sunt cu adevărat desăvârșiți prin restructurarea celulelor, prin construcția tuturor canalelor energetice, prin toate programările cu energiile luminoase. Templul Păcii și Sa’Maa’Tah contează foarte mult. Deocamdată ne lipsește doar puterea de a aduce aceste lucruri noi în acțiune și manifestare și aici va acționa lumina Nyoonică.

Benjamin Chamuel: Dacă ai explica lumina Nyoonică prin cuvinte umane într-o frază, care ar fi aceasta?

Sabine Sangitar: Am spus acest lucru în discuția noastră preliminară despre Spiritul Mistic Vindecător, aș numi-o și ”spiritul sfânt”.

Este o energie care încă lipsea. Pentru a clarifica mai mult trebuie să mă întorc la întregul proces energetic. Am privit acest proces de atât de mulți ani încât nici nu mai pot număra anii. Urmăresc în mod constant și pot vedea corpurile de lumină ale celor care și-au dezvoltat totul pe deplin – așa cum a spus mereu Kryon: ”Purtați în voi tot ce aveți nevoie!”. Timp de zeci de ani a fost în sarcina noastră să activăm totul din noi, să conectăm totul împreună, să ne ridicăm conștiința, să avem încredere, să expansionăm această iubire interioară, această înțelegere energetică a expresiei: ”Sunteți cu mult mai mult decât doar oameni!”, să acționăm cu abilitățile noastre, să activăm Merkaba, să deschidem florile din Merkaba noastră, să gestionăm încarnările anterioare, să ne ocupăm de Quin’Taas, de Sa’Maa’Tah, și am făcut toate acestea. Am urmărit întreaga evoluție și am văzut foarte mulți oameni care au realizat toate acestea. Totul este pregătit dar încă lipsește ceva. Și ceea ce lipsește este exact această a 3-a energie care – la fel este și pentru Lady Shyenna – leagă ceva în noi sau se înfășoară în jurul nostru pentru ca noi să avem puterea pentru ultimul impuls de care avem nevoie pentru a ieși din dualitatea cu care suntem atât de familiari, să fim ceea ce suntem cu adevărat.

Benjamin Chamuel:… și să mergem în Quin’Taas.

Sabine Sangitar: Da, exact. Și pentru aceasta este nevoie de oameni cu o conștiință înaltă și cu abilități puternice. Quin’Taas nu poate apărea cu o astfel de atitudine : ”Da, am totul în mine…”. Nu mai este îndeajuns! În perioada următoare este nevoie de acțiune și chiar trebuie să acționați – și oamenii doresc să acționeze dar nu știu exact ce să facă. Și aici ne va ajuta fosrte mult lumina Nyoonică și energia Weiadeeană. Se va întâmpla totul treptat, treptat.

Benjamin Chamuel: Deja ai anunțat că misiunea noastră colectivă (a frecvenței albastre-aurii) s-a schimbat din cauza luminii Nyoonice. Ce înseamnă acest lucru pentru noi? Care este noua direcție?

Sabine Sangitar: Era în felul următor: întregul proces a avut loc la diferite nivele ale conștiinței și în straturi diferite. Dacă ne întoarcem înapoi în 1987 când a avut loc prima etapă a corpului de lumină, când a apărut prima deschidere, am putut evolua, să ne expansionăm celulele la 88% lumină și să simțim lumina divină din nou. Apoi, în Vremurile de Aur am avut această misiune pentru mult timp, o misiune care a fost de fapt foarte, foarte importantă, și voi spune acest lucru chiar dacă sună puțin stupid, va rămâne în istorie! La un anumit moment toți vor ști că a fost nevoie de încredere pentru ca Mona’Oha, acest Cristal să se aprindă. Această aprindere a garantat faptul că există suficientă energie a iubirii pentru această Planetă și pentru Lady Shyenna, pentru a se întoarce acasă. Aceasta a fost misiunea noastră foarte importantă.

Și a doua misiune importantă care a fost amânată – în dualitate avem timpul, nu-i așa? – a fost aceea de a intra într-o conștiință mai înaltă și să pregătim deschiderea lui Quin’Taas. Pentru mine, ca medium, nu a fost ușor să conduc oamenii spre Quin’Taas, să-i conduc spre o conștiință mai înaltă și spre ceva ce se va deschide – Sa’Maa’Tah și Quin’Taas. A fost o adevărată provocare deoarece, aparent, nimic nu s-a schimbat în exterior și trebuia mereu să apelăm la încrederea din noi și să-i ajutăm pe oameni să vibreze într-o încredere deplină. Dacă vorbim despre timpul nostru, nimic nu s-a întâmplat mult timp, nimic vizibil. Și acum totul este finalizat! Acum începe o nouă eră! Acum, Noile Timpuri sunt pe deplin prezente și trecem printr-o perioadă de tranziție până când Quin’Taas se va deschide complet. În această perioadă de tranziție nu mai avem misiunea de a ajuta la întoarcerea Planetei acasă – acum lumina Nyoonică face acest lucru. Mona’Oha este aprins, Quin’Taas are suficientă energie pentru a se deschide. Planeta are suficientă energie din partea luminii Nyoonice pentru a se deschide și misiunea noastră este să manifestăm în această perioadă de tranziție. Misiunea noastră este să creăm Noua Lume – pas cu pas, pas cu pas, pas cu pas.

Este la fel ca acum câțiva ani când nimeni nu putea spune cu exactitate cât de mult va dura dar cu siguranță că nu va mai dura atât de mult. Oamenii nu trebuie să se teamă că va începe o nouă perioadă care va dura câteva decenii și în care vom trece prin această tranziție. Nu va fi astfel deoarece lumina Nyoonică s-a schimbat. Există foarte multă putere în Univers și această putere trebuie să se descarce. Nu se mai pune întrebarea dacă vom putea sau nu să realizăm acest lucru. Universul are acum o putere incredibilă prin Lumina Nyoonică ce va trebui să fie descărcată. Prin aceste descărcări, Quin’Taas se va deschide tot mai mult.

Întrebarea pe care mulți ar trebui să și-o adreseze este: Doriți să manifestați astfel încât să fiți o parte din această nouă lumină din Quin’Taas sau doriți să vă alăturați?

Este dificil de explicat prin cuvinte. Dacă încerc să explic prin cuvinte umane într-un mod foarte simplu și copilăros, aș spune că acum este începutul a ceva ce este reconstruit: Quin’Taas. Este ca și cum am construi un oraș și trebuie să vă întrebați: vreți să faceți parte din el? Doriți să participați la modul în care este construită o casă sau doriți să vă mutați în ea după ce este construită? Aceasta este întrebarea din prezent. Și cei care aleg să ajute la modelarea Noii Lumi în această perioadă de tranziție ar trebui să privească totul ca pe o oportunitate, ca pe un imens proces de maturizare care se extinde dincolo de ceea ce știm acum – și atunci când ni se spune ”dincolo de minte” de către lumea spirituală, de acolo începe cu adevărat.

Benjamin Chamuel: Cum se poate manifesta cel mai bine?

Sabine Sangitar: Totul va sosi treptat. Răspunsul la această întrebare va fi oferit de maeștrii Weiadeeni. Manifestarea va fi relativ simplă cu Lumina Nyoonică. Aceasta este vestea bună, totul se va manifesta ca de la sine, repede și cu ușurință, dar este nevoie de gânduri clare! De aceea Spiritul Mistic Vindecător este atât de important. Mai aveți nevoie de un Suflet pur și o inimă deschisă. De aceea este chiar și mai important pentru toți oamenii să se gândească bine încotro aleg să se îndrepte, în ce energii aleg să rămână și dacă decid să se lupte. Nu doresc să-l mai numesc ”întuneric” ci ”umbră”. Toți ar trebui să se întrebe: Aleg să intru în energia umbrelor sau deja merg în această energie nouă a luminii și iubirii, a compasiunii și recunoștinței?

Dacă alegeți Noile energii, veți observa imediat că toate energiile umbrelor vă părăsesc. Astfel veți avea o minte clară și cu această claritate mentală veți putea gestiona totul într-un mod complet diferit și veți putea manifesta lucruri complet diferite. Bineînțeles că nu va funcționa dacă jumătate din mintea voastră este preocupată de altceva.

Benjamin Chamuel: În termeni concreți, ce trebuie să fac pentru a manifesta Noua Lume? Îmi imaginez că prin gânduri și sentimente, nu-i așa?

Sabine Sangitar: Da.

Benjamin Chamuel: Trebuie să fie ceva fictiv sau ceva clar în mintea noastră?

Sabine Sangitar: Ambele. Trebuie să simțiți mai mult decât să vedeți clar. Trebuie să simțiți cum ar fi dar e bine și să aveți anumite viziuni despre cum doriți să fie Noua Lume – așa cum am practicat deseori – deoarece gândurile voastre o vor crea. Lumea noastră nu va mai fi niciodată la fel cum era, pentru nimeni din această întreagă lume, chiar și pentru cei care acționează în umbră. E o binecuvântare că nu vom mai primi înapoi vechea lume.

Benjamin Chamuel: Frumos! Atât de multe întrebări mi-au apărut… Încredere. În toți anii în care am fost aici am simțit profund cum încrederea din mine a fost cumva declanșată și mereu totul se rezuma la a intra cât mai profund în încredere. Am ajuns la punctul în care mă gândeam: Singurul lucru care încă mă ajută este încrederea, altfel nu voi ajunge prea departe.

Sabine Sangitar: Exact.

Benjamin Chamuel: Va fi la fel sau se va opri de acum?

Sabine Sangitar: Cred că se va opri deoarece acum poți vedea mult mai repede și mult mai mult din ceea ce se întâmplă. În această perioadă de tranziție nu se va întâmpla totul doar energetic ci va deveni vizibil. Nu imediat, bineînțeles, nu azi și nu mâine dar va deveni vizibil și se va întâmpla foarte repede. Poți vedea chiar acum!

Și îți vei putea folosi abilitățile mult mai mult. Îți vei înțelege conștiința mai înaltă mult mai bine decât orice altceva. Totul se rezumă la acest lucru și de aceea ne așteaptă vremuri minunate. Acum avem nevoie doar de mai multă răbdare…

Sunt fericită și că s-a întâmplat astfel. Dacă ar fi fost o transformare majoră… Am văzut pe holograme ce se putea întâmpla, erau transformări pe care nu le-am fi dorit.

Benjamin Chamuel: Te rog să numești una dintre ele.

Sabine Sangitar: Erupție vulcanică… De aceea putem fi foarte recunoscători! Vom simți tot mai mult și tot mai clar că Lady Shyenna este vie! Se vor întâmpla multe și în natură: spiritele pădurii, elfii și energiile elfilor… Nu va mai dura mult de acum.

Benjamin Chamuel: Și ce fel de informații noi vom primi?

Sabine Sangitar: Este puțin diferit. Informațiile vor fi accesate de oameni la diferite nivele. În prezent am ales să reiau canalizările lunare. Nu știu cât voi putea să le continui pentru că presupun multă muncă din partea mea, sunt în plus față de tot ceea ce trebuie să realizez. În canalizările publice, informațiile sunt transmise prin sunete blânde. În Pașii Pionierilor multe informații se referă la putere, la statul Naza’Nahim și responsabilitățile Pionierilor și cred că ceea ce este cel mai intens pentru majoritatea dintre noi, sunt Pașii Sol’A’Vana. În aceștia vor acționa cel mai intens deoarece noua energie este deja în noi mai mult decât ne imaginăm noi că este și sunt foarte apropiați de Sa’Maa’Tah.

Benjamin Chamuel: Astăzi, în ziua în care ținem acest interviu, suntem cu o zi înaintea serii Sol’A’Vana. Deja ai anunțat că va fi vorba despre trecerea prin a doua ușă. Ce înseamnă acest lucru?

Sabine Sangitar: Ceea ce trebuie să înțelegi este că diferiții Pași – Cei 36 de Pași, Pașii Pionierilor, Pașii Sol’A’Vana și Ciclurile Sa’Maa’Tah – nu au apărut pentru că așa am vrut eu. În spatele lor se află un plan foarte precis, un mare plan pentru a pregăti oamenii într-un mod cât mai variat pentru ceea ce va sosi. Așa cum s-a spus deja: vom conștientiza cel mai mult toate acestea în Pașii Sol’A’Vana.

Această a doua ușă – nu pot spune mai multe acum. Doar imaginează-ți că prin prima ușă, cei care parcurg Pașii Sol’A’Vana au intrat primii în contact cu Lumina Nyoonică în cel mai pozitiv mod posibil.

Benjamin Chamuel: Și dacă treci prin această a doua ușă?

Sabine Sangitar: Poate 🙂

Explicație pentru cititori: Sunt trei uși energetice. Deja am trecut prin prima – probabil atunci când am început Pașii Sol’A’Vana și am construit templul Păcii în interiorul nostru. Acum trecem prin a doua ușă și va mai fi o a treia ușă care se va deschide spre Quin’Taas.

Sabine Sangitar: Da, așa este.

Benjamin Chamuel: Cum ne putem imagina această trecere? Deci mai întâi trecem prin a doua ușă – care probabil că reprezintă tot un proces prin care vom trece – dar ce se va schimba în mod perceptibil pentru noi?

Sabine Sangitar: Uite, prin Pașii Sol’A’Vana am absorbit mereu o energie care încă nu exista pe Planeta noastră.

Benjamin Chamuel: … și care se afla tot timpul în spatele celei de-a doua uși?

Sabine Sangitar: Exact. Prin Pașii Sol’A’Vana ai absorbit de fapt o energie care nu era încă prezentă. Acest lucru este complet diferit de ceea ce se întâmplă în Pașii Pionierilor – nu mai bine, nu mai rău, doar diferit – și acum se poate conecta. Acum poți face ca aceste energii care au fost ancorate mereu, să fie perceptibile pentru tine. Le poți folosi pentru a intra și mai profund în această nouă energie. Ceea ce ai construit în Pașii Sol’A’Vana este posibil doar în câmpul Realității Divine. Acest lucru nu este posibil pentru Pionieri dar ei au alte calități. Este o energie diferită, ceva complet diferit.

Benjamin Chamuel: Te-ai gândit mereu că ne vom întoarce mereu – din fața celei de-a doua uși, în spațiul dintre prima și a doua ușă – pentru a aduce oamenii acolo. Ce înseamnă acest lucru?

Sabine Sangitar: Acest lucru înseamnă că la un moment dat vei avea mintea clară, vei fi în această energie absolut nouă și nu vei mai fi în energia umbrei. Bineînțeles că este ceva ce va fi practicat în următoarea perioadă, dar se va întâmpla relativ repede. Și apoi vei putea să-i ajuți pe oameni să iasă din energia umbrei care nu te va mai afecta. Vei fi într-o mare claritate.

Benjamin Chamuel: În mod specific ce ar însemna? Dacă am lua un exemplu: Dacă trec prin a doua ușă, intru profund în ce este dincolo și apoi mă întorc și dacă cineva din imediata mea apropiere este plin de tristețe și griji eu nu aș mai suferi ci, mai degrabă, aș simți compasiune?

Sabine Sangitar: Exact. Bine spus, așa este.

Benjamin Chamuel: Mulțumesc! Un alt subiect: Ce este lumina Ani’Maa?

Sabine Sangitar: Lumina Ani’Maa este o lumină a manifestării. Există diferite metode de manifestare. Imaginează-ți în felul următor: Fiecare energie care ne este adusă are o energie chiar și mai înaltă pentru a se desprinde (este un termen nepotrivit dar nu știu cum altfel să explic). ”Energia manifestării”- vorbind în mod figurat – este un mare titlu care are mai multe subtitluri adică diferitele moduri în care poți manifesta. Lumina Ani’Maa este o formă de manifestare a Noilor Timpuri din prezent, aceste timpuri cu Lumina Nyoonică chiar dacă Lumina Ani’Maa ne-a fost adusă în Pașii Pionierilor într-o perioadă în care Lumina Nyoonică nu era prezentă. Dar Universul știa că Lumina Nyoonică sosește. Totul face parte din planul divin – nimic nu are loc întâmplător! Și această lumină Ani’Maa a fost ancorată în Merkaba ca să poți manifesta cu o minte clară în aceste timpuri ale prezentului în care Lumina Nyoonică a sosit.

Benjamin Chamuel: Ne poți oferi câteva instrucțiuni scurte? Să procedăm în modul acesta și acesta (râsete)

Sabine Sangitar: Este dificil deoarece există un Pas pentru acestea. Pot doar să repet – chiar dacă poate nu câștig prea multă popularitate repetând acest lucru: Aveți răbdare! Oferiți spațiu și timp unei energii! Este ceva ce recomand mereu tuturor. Este în felul următor: cu cât oferi mai mult spațiu și timp pentru a o energie să se dezvolte în interiorul tău, cu atât mai intens o vei putea simți. Când încerci să forțezi o energie sau să faci ceva doar cu ajutorul minții, energia pleacă și lumina Ani’Maa este o lumină foarte senzitivă; o lumină nouă în noi. Este nevoie de timp pentru a se dezvolta în Merkaba noastră.

Dar are forță și atributele manifestării. Și ce ai dori să manifești din Merkaba ta, în exteriorul Merkabei tale? Contra-întrebare 🙂

Benjamin Chamuel: Da, um… nu eu sunt cel intervievat acum. (râsete)

Sabine Sangitar: Ei bine, există doar două procese în Merkaba, procese cu adevărat importante: unul este procesul morții și celălalt este procesul vieții. Totul se întâmplă în Merkaba. Merkaba este conectată cu tot ceea ce porți în interiorul tău. Merkaba este motorul unei mașini, cea care acționează. Cu cât mai mult acționează Merkaba ta, cu atât mai ușor va fi pentru tine. Poți să prinzi viteză – și vei avea nevoie de această viteză în Noile Timpuri! Nu mai poți manifesta în vechea formă – este mult prea lent – și pentru aceasta aveți nevoie de Lumina Ani’Maa.

Benjamin Chamuel: În cele din urmă ne întoarcem mereu la Spiritul Mistic Vindecător. Ai dori să spui mai multe cuvinte pentru ca totul să devină mult mai clar pentru toți?

Sabine Sangitar:  Spiritul Mistic Vindecător este o energie foarte importantă pentru toți, pentru toți oamenii, indiferent pe care cale merg sau dacă merg pe o anumită cale. Spiritul Mistic Vindecător este ceva la fel de important – sau poate chiar și mai important – în Noile Timpuri ca reprogramarea celulelor.

Cum să explic totul? Prin crearea densității corpului la un moment dat, am devenit vulnerabili în dualitate. Nu se potrivește de loc cu lumina faptul că, corpul nostru a absorbit atât de multă energie a dualității. Nu prea pot descrie prin cuvinte ce s-a strecurat acolo. Această poluare a gândurilor – dincolo de ceea ce ești cu adevărat – este atât de masivă încât nu îți poți imagina. Este ceva imens, altfel dualitatea nu ar fi putut funcționa. Spiritul Mistic Vindecător ți se arată atunci când ești în claritate, atunci când nu ai această poluare a gândurilor. Imediat ce Spiritul Mistic Vindecător apare, nu mai există partea întunecată – nu, nu dualitatea – ci umbrele și întunericul nu mai ocupă loc în gândurile tale. Atunci ai fi ca Dalai Lama în cel mai pozitiv sens, doar vei sta prezent și vei zâmbi tuturor deoarece nimic nu te mai poate înfricoșa sub nici o formă, nimic nu te va mai îngrijora sau impacienta. Astfel acționează Spiritul Mistic Vindecător.

Benjamin Chamuel: Deci am putea spune despre Spiritul Mistic Vindecător – într-o singură expresie – că este Spiritul divin mai înalt care pătrunde totul.

Sabine Sangitar: Da, exact!

Benjamin Chamuel: Și acest lucru ne conduce la faptul că tu ești instrumentul lui Dumnezeu – o parte a lui Dumnezeu care aduce la viață gândurile divine.

Sabine Sangitar: Da, așa este.

Benjamin Chamuel: Bine. Ai menționat mai devreme – și acesta este un subiect la fel de interesant deoarece încă este neclar – care sunt Miracolele Aurii? Ai vorbit despre ele de mulți ani și cumva nu s-a înțeles ce reprezintă de fapt.

Sabine Sangitar: Da deoarece nouă, oamenilor ne place să ne agățăm de ceva ce putem înțelege și Miracolul Auriu sau Miracolele Aurii sunt pur și simplu ceva ce nu putem înțelege. Reprezintă ceva abstract din punct de vedere energetic și de aceea este atât de dificil pentru noi să înțelegem ce sunt Miracolele Aurii.

Doar imaginați-vă că sunt anumite locuri pe Planeta noastră – linii Ley energetice, puncte energetice – în care multe linii Ley converg. Când se întâmplă astfel în această formă înaltă, pură a luminii, unde nu a fost niciodată dualitate, atunci apare un Miracol Auriu. Acest Miracol Auriu poartă de fapt – precum o sferă energetică – multe atribute: cristale, vindecare, manifestare și mult mai multe. Tot ceea ce reprezintă gândurile divine sau această autoritate mai înaltă la care nu ajunge nimeni – cu excepția lui Isus care a fost pe Planeta noastră – este ancorat în aceste Miracole Aurii și adus în aceste locații. Și dacă v-ați conectat cu un Miracol Auriu atunci puteți simți Miracolul Auriu din voi deoarece și voi purtați un asemenea Miracol Auriu!

Benjamin Chamuel: Toți poartă un Miracol Auriu în interiorul lor?

Sabine Sangitar: Da, este ceva personal.

Benjamin Chamuel: Lumina divină?

Sabine Sangitar: Nu, este puțin diferit.

Benjamin Chamuel: Și ce putem face pentru a aprinde Miracolul Auriu din noi?

Sabine Sangitar: Vă puteți conecta cu Miracolele Aurii, cu aceste lumini mai mari, energii mai mari, energii mai înalte. Poate că pur și simplu este important să continuați să vă ridicați conștiința – nimic nu este întâmplător! Este ca și Lumina Nyoonică sau Yoah’Toh sau Lady Shyenna. Tot ceea ce se întâmplă pe planeta noastră este gândul lui Dumnezeu și include foarte, foarte multe. Pare logic să fie câteva puncte de vedere în care gândul lui Dumnezeu să strălucească foarte puțin sau foarte intens – altfel nimic din toate acestea nu ar funcționa – și acestea sunt Miracolele Aurii.

Benjamin Chamuel: Presupun că și Chiemgau este un Miracol Auriu.

Sangitar aprobă.

Sabine Sangitar: Următoarea întrebare. (zâmbește)

Benjamin Chamuel: Următoarea întrebare va fi puțin naivă. Pur și simplu mă conectez în interiorul meu cu un Miracol Auriu – cum este aici în Chiemgau, în Elveția, oriunde ar exista – poate chiar îmi imaginez un loc unde ar putea exista un Miracol Auriu și mă conectez cu acest loc. Îmi spun în interior, în același timp: ”Acesta este Miracolul Auriu cu care mă conectez” și apoi se întâmplă automat.

Sabine Sangitar: De fapt nu trebuie să te conectezi cu un loc, doar focalizează-te pe Miracolele Aurii. Miracolele Aurii știu cu exactitate care energie a inimii le-a chemat.

Benjamin Chamuel: Mulțumesc pentru simplificare. Cum se vor schimba acum corpurile de lumină?

Sabine Sangitar: Te vei expansiona extrem de mult și vei acumula multă forță și putere.

Benjamin Chamuel: Și care tipare energetice și abilități se deschid acum cel mai mult?

Sabine Sangitar: Vindecarea și manifestarea.

Benjamin Chamuel: Aceasta este tot o întrebare personală legată de Pașii Sa’Maa’Tah. Mereu am impresia că rămân în urmă cu Pașii Sa’Maa’Tah. Este un proces firesc?

Sabine Sangitar: Da, bineînțeles. Nu se poate altfel. La fel este și cu Sol’A’Vana. Este o energie pe care o absorbi în conștiința ta, în corpul tău de lumină și în Sufletul tău dar, bineînțeles că pentru minte este ceva dificil. Este o energie prea nouă și prea înaltă pentru minte. Cu Sa’Maa’Tah este pur și simplu important să ai încredere că cele mai înalte energii și cele mai înalte informații – indiferent cât de ușor sunt canalizate – te conduc spre ceva cu adevărat minunat, ceva ce este dincolo de minte.

Benjamin Chamuel: Da. Și cât de des ai recomanda cuiva să parcurgă fiecare Pas Sa’Maa’Tah?

Sabine Sangitar: Nu se poate generaliza. Unii îi tot repetă, alții îi parcurg o dată sau de două ori. Personal, îi repet mereu și mereu. Sunt Pași care mă atrag foarte mult și care îmi oferă un sentiment de siguranță și protecție. Desigur, parcurg acești Pași deseori iar Pașii în care simți că opui rezistență, este bine să fie repetați.

Benjamin Chamuel: Da, ai mai spus acest lucru. Frecvența Pașilor Sol’A’Vana și a Pionierilor s-a schimbat, cât de des ar trebui să-i parcurgem? Deoarece acum sunt mulți Pași.

Sabine Sangitar: La modul general nu se poate spune. Ce aș face eu – și ceea ce recomand tuturor – este să parcurgi Pasul acasă cel puțin o dată fără să adormi. Nu consider că este suficient să parcurgi un Pas o singură dată într-un grup și acasă deloc. L-aș repeta cel puțin o dată dacă nu aș adormi și l-aș asculta până la final. Este recomandarea mea.

Benjamin Chamuel: Minim.

Sabine Sangitar: Da.

Benjamin Chamuel: Ceea ce mă interesează mult și este de asemenea un subiect important. Ai vorbit deja de diferitele etape ale trezirii: trezirea Merkabei, trezirea mentală, trezirea fizică etc. Trezirea umană ce implică?

Sabine Sangitar: Trezirea umană înseamnă de fapt că intri într-o profundă compasiune față de tot ceea ce este, că intri în căldura inimii tale și încetezi lupta. Isus a avut această trezire într-un mod foarte intens. Isus s-a și luptat dar așa a trebuit să fie, era parte din plan  dar dacă l-ați experimentat pe Isus astfel este de nedescris… foarte emoționant. Pentru mine este foarte dificil de explicat. Consider că recunoștința și compasiunea sunt atributele care definesc o iubire sau o persoană iubitoare.

Benjamin Chamuel: Frumos. Următoarea întrebare se potrivește. Ai spus că este nevoie de copiii Noilor Timpuri și de adulții care au curajul să ia poziție și să construiască noile sisteme și structuri. Ce înseamnă mai exact acest lucru? Ne poți oferi exemple clare? Este ceva legat de Corona ce interesează multă lume, se poate face ceva și dacă da, ce anume?

Sabine Sangitar: Nu știu dacă oamenii au observat sau dacă tu ai observat – și eu voi privi mai îndeaproape, poate nu este atât de perceptibil în general – dar dacă observi ceea ce spun oamenii despre Corona la TV… dacă asculți copiii, ce spun ei despre ea , este incredibil! Copiii sunt uneori intervievați și când sunt întrebați despre școală, despre statul acasă sau că nu își pot vedea bunica, parcă în fața ta ar fi mici centenari cu foarte multă înțelepciune și răspund cu mai multă iubire și înțelegere decât majoritatea adulților. Ai observat?

Benjamin Chamuel: Nu am văzut.

Sabine Sangitar: Oh, nu te uiți deloc la televizor.

Benjamin Chamuel: Te rog, oferă un exemplu.

Sabine Sangitar: Un exemplu este ceea ce a spus un copil foarte clar: ”Da, este păcat că nu-mi pot vedea bunica, îmi este foarte dor de ea, dar nici nu vreau să infectez pe cineva și de aceea stau acasă – și chiar dacă este plictisitor pentru mine, înțeleg că nu pot merge la locul de joacă” și acest răspuns este oferit de un copil de 6 sau 7 ani! Mă fascinează. Chiar poți vedea copiii Noilor Timpuri! Niciodată nu am văzut așa ceva ca acum cu Corona. Nu toți copiii sunt afectați dar cred că peste 70% sunt. Și dacă privești, vei vedea în copii ceea ce unor adulți le lipsește: această compasiune! Această profundă, profundă înțelegere a inimii că nu este vorba despre ei ci despre ceilalți. Compasiunea este acel ceva ce mă emoționează mult și este ceea ce îi deosebește pe noii copii. Și pe de altă parte, copiii, prin întregul proces Corona, sunt cei care observă mult mai repede și devin mult mai independenți; devin gânditori laterali.

Benjamin Chamuel: Și cum ar fi un gânditor lateral în această situație cu Corona?

Sabine Sangitar: Un adevărat gânditor lateral ar fi cineva care ar ieși din relația bazată pe ego și s-ar orienta mai mult asupra grupului. Un gânditor lateral este cineva care spune: ”Nu este vorba doar despre mine, este vorba despre un grup – este despre oameni, despre compasiune, despre recunoștință”. Acesta ar fi adevăratul gânditor lateral. El nu caută vinovații.

Benjamin Chamuel: Mulțumesc, cu siguranță că pentru mulți este de ajutor pentru orientare.

Ai vorbit și despre puterea unui singur Pionier al luminii în timpul instruirii formatorilor. Am înțeles corect că evaluarea personală, umană a unui Pionier este o parte foarte importantă din procesul de transformare și construire a Noii Lumi?

Sabine Sangitar: Da. Are de-a face cu a simțiți această divinitate din tine. Contează cum îți vezi viața ca ființă divină pe această Planetă. Dacă ști că ai puterea de a schimba, atunci viața ta ar fi foarte diferită față de atitudinea: ”Da, fac Pașii doar pentru că sunt buni pentru mine”. Dacă urci în acest tren simți că ai puterea de a mișca munții din loc – cu toții știm acest lucru, nu-i așa?

Benjamin Chamuel: Da, uneori mai mult, alteori mai puțin.

Sabine Sangitar: Cred că cel mai obișnuit în iubirea umană este faptul că simți că ai putea muta munții din loc într-o anumită etapă a iubirii, deoarece simți atât de multă putere când te îndrăgostești încât simți că totul este posibil. Așa ar și trebui să fie. Poți fi mereu un Pionier! Dar desigur că nu este întotdeauna posibil. Când se adună mulți Pionieri se formează o putere mai mare și mai susținătoare.

Benjamin Chamuel: Minunat! Din păcate ne îndreptăm încet spre finalul interviului nostru. Dorești să ne spui ceva despre următorul Festival?

Sabine Sangitar: Da. Este important pentru mine ca oamenii să înțeleagă de ce va avea loc un Festival online deoarece am spus mereu că am nevoie ca oamenii să fie prezenți în mod fizic pentru a putea ține Festivalul. Este important pentru mine ca oamenii să înțeleagă că la fel este și în continuare. De aceea mi-a luat atât de mult timp să mă decid asupra unui Festival online. Unii mi-au propus de mult timp să organizez Festivalul online dar le-am spus că nu pot. Știu doar că am nevoie de acest colectiv în mod fizic.

Dar acum, în aceste timpuri, Festivalul este important – chiar dacă este online. Nu este posibil în acest Timpuri Noi cu Lumina Nyoonică să fie organizat fizic așa cum procedez eu, dar este asociat cu un efort incredibil! Cu siguranță că pentru mine va fi unul dintre cele mai provocatoare Festivaluri. Va trebui ca, energetic, să aleg cel mai înalt colectiv dintre toate colectivele care vor participa pentru ca energia să se acumuleze. 

Benjamin Chamuel: De ce?

Sabine Sangitar: Mereu procedez în felul următor: să luăm în considerare o medie – dacă sunt 1200 de oameni, atunci cu siguranță aleg 120 dintre participanții care poartă cea mai înaltă și mai puternică energie și încep să mă conectez energetic cu ei. Acest lucru creează o energie colectivă în care energia ancorărilor este mai înaltă decât dacă aș alege 120 dintre participanții care sunt doar în vizită. Acest lucru este bineînțeles mult mai ușor dacă participanții sunt prezenți fizic deoarece imediat ce conexiunea este stabilită, ea rămâne.

Acum trebuie să fac acest lucru chiar dacă oamenii nu sunt prezenți fizic. Voi avea nevoie de mult mai multă putere, ritualuri și pregătiri energetice în avans dar tot doresc să o fac deoarece știu că nu putem recupera timpul pe care l-am pierde acum fără un Festival. De aceea nu voi ține un seminar pentru canalizare vineri așa cum era planificat, ci un seminar al luminii Nyoonice.

Benjamin Chamuel: Foarte, foarte frumos! De abia aștept! Vor fi trei zile de Festival online. Vei sta în încăperea pentru seminarii, probabil cu echipa ta.

Sabine Sangitar: Da, exact. Ceea ce este nevoie să fie înțeles este că nu va mai exista opțiunea de ”alăturare”. La Festivalurile Kryon sunt și acele transmisii video online prin care mulți se puteau alătura din exterior. Așa că aveam un mare colectiv prezent fizic și cei care se alăturau – bineînțeles că și ei erau alimentați cu energii dar nu la fel ca cei prezenți fizic. Acum va fi în sarcina mea să asigur tuturor această energie și astfel nu vor mai fi cei care se ”alătură”.

Bineînțeles că sper să se formeze un mare colectiv la acest festival. Dacă ar participa, să zicem 2000 de persoane, atunci aș putea alege 200 dintre cele mai luminoase corpuri de lumină și ar fi foarte bine pentru lumina Nyoonică. Așa procedez în prezent la evenimentele online. M-am gândit de mult timp dacă să organizez Festivalul online dar simt că este important.

Benjamin Chamuel: Sunt sigur că este important. Va rămâne aceeași temă pentru festival ”iubirea originară” sau se va schimba?

Sabine Sangitar: Se va schimba dar nu pot spune nimic despre acest lucru acum deoarece încă absorb informații de la Lumina Nyoonică. Așa că nu pot spune încă ce se va întâmpla la Festival dar știu că voi ține un seminar cu Lumina Nyoonică. Aleg astfel deoarece, cel mai important lucru acum este să aduc această energie mai aproape de oameni și să stabilim fundația.

Benjamin Chamuel: Și vom putea absorbi Lumina Nyoonică în acest seminar?

Sabine Sangitar: Da, vor fi multe inițieri.

Benjamin Chamuel: Minunat! Mulțumesc!

Sabine Sangitar: Este evident că sunt multe informații dar sper că oamenii vor continua să aibă încredere în mine. Marea mea speranță este ca oamenii să vadă acum că tot ceea ce lumea spirituală a spus, se împlinește. De exemplu, lumea spirituală a spus că se așteaptă la o mare transformare în New York și am observat că acest virus Corona a făcut ravagii în New York. Sper ca toate acestea să le ofere oamenilor o profundă încredere că îi voi ghida cu adevărat în această fază până vom intra în Quin’Taas.

Benjamin Chamuel: Și când crezi că se va întâmpla?

Sabine Sangitar: Este greu de spus. Depinde acum de modul în care se va arăta această existență a umbrei, de cât de mulți oameni pot intra în energia compasiunii. Multe se vor întâmpla până atunci. Încă nu s-a terminat această transformare. Ceva se apropie.

Benjamin Chamuel: Și eu cred la fel și totuși poți simți clar că altceva se întâmplă în fundal, ceva ce deja s-a schimbat.

Sabine Sangitar: Da, așa este. Cred că toți cei care au puțin mai dezvoltată simțirea, empatia față de simțire, emoții sau energii, simt acest lucru. Așa cred.

Benjamin Chamuel: Da. Dorești să oferi cititorilor câteva cuvinte de final?

Sabine Sangitar: Mereu sunt aceleași, cât de mult iubesc oamenii și este pe deplin adevărat! Câteodată îmi amintesc de câte ori am stat în trecut și m-am gândit: Este minunat cât de multă încredere au oamenii în mine! Deoarece nu s-a întâmplat nimic mult timp din 2012 și cum au rezistat oamenii!

Benjamin Chamuel: Da, incredibil!

Sabine Sangitar: Da! Este o mare onoare că au avut atât de multă încredere! Nu voi profita niciodată de încrederea lor, nici măcar o secundă. Cred că și asta este ceva ce oamenii simt, altfel nu ar fi continuat alături de mine atât de mult timp. Îmi amintesc că au fost și timpuri în care mă gândeam: ”Nu aș fi știut dacă aș fi fost doar student și nu medium-ul… ” (Chamuel râde). Da, trebuie să fiu sinceră. Mereu a fost cel mai intens subiect în 2012 și acum suntem în 2020.

Benjamin Chamuel: Mi se parte foarte emoționant!

Da, este minunat că ne-am întâlnit din nou pentru un interviu! A fost o conversație foarte frumoasă! An’Anasha!

Sabine Sangitar: An’Anasha!